fredag, juli 16, 2010

En av årets bästa dagar

Idag är utan tvekan en av årets bästa dagar. Dagen då man går på semester. Allt ligger framför mig och bara väntar på att få omfamna mig i ledighetens stora starka famn. Två timmar kvar sedan är jag arbetsbefriad i 4 veckor.

Tack vare det underbara vädret har jag inte varit så bloggbenägen de senaste veckorna och det lär inte bli bättre under semestern. Nästa lördag åker vi till Mallorca och blir borta i 2 underbara veckor och då lär jag absolut inte blogga.

Vi ses i slutet av augusti helt enkelt. Hoppas att ni alla får en underbar sommar. Kram

måndag, juli 05, 2010

EOTD - Guldig t värre.

Eller i alla fall hur ögonen såg ut i lördags kväll. Vi hann inte mer än hem från Östergötland så susade vi iväg till C, J oh W för en grillkväll på deras veranda. C har gjort så fint på den så man nästan känner det som man kommit till en Marockansk lounge eller liknande. Vi fick jättegott kött och satt ute ända tills vi åkte hem! Jag skulle lungt kunna ha det så här året om. Nå nu var det inte grillat och sommar vi skulle prata om utan smink. Jag har använt Stacked 2 från MAC och som highlighter har jag använt "Vanilla" från MAC. Pennan är "Silver soil" från MUS och mascaran är L'oreal. Enkelt men väldigt guldigt och starkt ändå tack vare Stacked 2. (Det var mao starkare i verkligheten.) Jag gillar Stacked 2 men den är lite svår att jobba med. Dels flyger den runt rätt mycket och dels är det svårt att köra finlir med den eftersom den faktiskt är lättast att lägga på med fingrarna!

Hur gick det med tårtan då?

Jo det gick ganska bra. Tyvärr så slokade smörkrämsrosorna lite i det varma köket, så de blev lite platta. Jag var på jakt efter flower sugarpast i typ hela Stockholm men det gick icke att uppbringa och på nätet hade jag inte hunnit få hem det när jag väl fick panik över inkommande värme, men som sagt det gick bra ändå och smaken var det inget fel på i alla fall. (Fyllningen var ett lager apelsinmousse och ett lager mörk chokladmousse.) Vi hade för övrigt en underbar midsommar/Bröllopsdag och åkte inte hem från Östergötland förrän i lördags. Synd att åka hem till stan när man kan vara ute på landet i sommarvärmen ju! Vi längtar redan tillbaka till nästa gång. Det är så underbart där nere ! :)