torsdag, november 25, 2010

Historisk betalning

Jag har just betalat mina räkningar och just idag var det dessutom lite roligt för jag har för sista gången i min liv gjort en avbetalning till CSN. Hela studieskulden som jag drog på mig under mina år på juristlinjen är historia. Jag har inte det minsta lilla yttepyttelån längre. Det inger onekligen en känsla av frihet :)

söndag, november 21, 2010

Favorit i repris

Julen börjar så sakteliga smyga in i mitt kök och jag har just satt en saffransdeg på jäsning. Saffrans- och romsnurror ska det bli. (Lussekatter får man så många ändå så det är kul att göra nått annat hemma.)

lördag, november 20, 2010

Ska leka lite nu...

Medan sonen har varit på Bowlingparty har jag släpat runt maken och Lilla damen på stan (City) och letat efter kostymering till "Den stora företagsfesten" som går av stapeln nästa fredag. Jag har tom varit inne i klädaffärer som man normalt INTE skulle leta kläder i för att få tag på nått passande utan farmgång. Måste erkänna att jag börjar bli liiiite stressad nu, men jag har ett ess i ärmen kvar. Det finns ett ställe här på Söder som jag tror kan ha det jag söker, måste bara få tid över att ta mig dit också för det börjar som sagt dra ihop sig. I värsta fall får jag byta figur, men det vore kul att hålla fast vid den jag tänkt för den är så otippad (på mig).

Efter att ha travat runt i fint regn och kyla har jag nu fått i mig en kopp gott te och börjar åter känna mig som en människa, så nu är det dags för lite lek tror jag.

Vi har skaffat Kinekt till Xboxen och för er som har Xbox kan jag varmt rekommendera detta. Det är hur kul som helst och till er som inte vet vad jag pratar om är det ungefär som Wiii fast utan kontroller. Man bara rör sig så läser en kamera av och för över det in i spelet :)

torsdag, november 18, 2010

MAC - Reelers & Rockers Eye Shadows, EOTD

Här kommer lite bilder på en sminkning med den övre raden skuggor. Jag har använt den silvergrå "Melt my heart" över större delen av locket, "Carbon" på den yttre nedre delen och "White rabbit" som highlighter. Skuggorna sitter riktigt bra och höll sig riktigt bra på väg till jobbet trots att kylan fick mina ögon att tåras vilket brukar leda till att skuggan i inre ögonvrån blir lite urvattnad :) De är lätta och fina i konsistensen och fäster bra.
I övrigt har jag använt svart kajal från MUS och Zoomlash mascara från MAC. På läpparna har jag ett glans från Body shop och deras julkollektion från förra året.

söndag, november 14, 2010

Vintriga naglar med snöflingor

Har ju glömt att visa den senaste skapelsen från Vackra naglar. Vet inte varför men det var jättesvårt att ta bra bild på naglarna denna gång. Hur som helst är det snöflingor med lite glitter runt och lite vita prickar på en fransk manikyr. Jag kände för nått lite vintrigt och diskret, men nästa gång ska Keit få braka loss ordentligt. Jag ska dit nästa gång, kvällen innan vår firmafest och som festkommitédeltagare ska jag klä ut mig i enlighet med festtemat och tänker då passa på att låta naglarna hänga med :)
Tema för festen är "Sagans värld" så jag ska alltså klä ut mig till en sagofigur. Vilken tror du att jag ska vara ?

torsdag, november 04, 2010

Blessedly Rich - MAC

Ja så här ser den ut på. Det är en riktigt fin färg som är en blandlning av koppar, orange och lite guld. Konsistensen är som gloss från MAC brukar var, rik och fyllig. Jag kunde ju ha använt en penna först, men nu är det en swatch på glosset och inget annat så ni får ta det som det är med ansiktshår och finne :)

tisdag, november 02, 2010

MAC - A Tartan Tale Collection

Det var inte meningen alls, för jag hade faktiskt ingen koll, men på lunchen gick jag förbi MAC- disken på Åhléns City och såg att de just fått upp en ny kollektion och jag blev jätteglad när jag insåg att det var den stora julkollektionen som alltid brukar vara rätt hypad och ta slut innan man ens hinner fatta att den kommit ut. Plötsligt hade jag fått första parkett!
Den som vill kolla in större delen av kollektionen kan gå in här hos Temptalia och låta er inspireras, för det är verkligen en grym kollektion som väcker begär redan i förpackningsstadiet.
Jag slog till på MAC Glamorous Mineralize Kit som inne håller ett läppglans - Blessedly Rich, en mineralskugga - Noble touch, en liten Zoomlash mascara och en Paint pot - Indianwood. Dessutom blev det en ask med sex skuggor, 6 Reelers & Rockers Eye Shadows, med de fina namnen, White rabbit, Melt my heart, Carbon, Family treasures, Gaelic gold och Crown & Sceptre.

Imorgon ska jag visa hur glosset blev på, men nu är det dags för en kopp te och sedan kudden :)

måndag, november 01, 2010

Kass helg

Alltså tanken var att vi skulle ha en väldigt skön helg. Gå en sväng på stan och fika. Köpa nått kul. Baka bullar. Göra nått Halloweenaktigt att äta osv. Istället har vi i tur och ordning haft magsjukan.

Lilla damen kräktes fredag, sonen lördag och maken söndag och sedan lilla damen igen på söndag kväll. Själv har jag "bara" mått illa och haft ont i magen men istället hållit på hela helgen med det. (Mår fortfarande risigt.)

Så nu är jag sur eftersom vi missade helgen på nått sätt. Gissa om jag är trött på icke fungerande mage? Gissa?