fredag, december 31, 2010

Gott Nytt År


Jag önskar alla mina vänner där ute ett riktigt underbart 2011. Hoppas att era drömmar slår in och att världen behandlar er varsamt. Ta hand om varandra och älska mer än du hatar. Skratta mer än du gråter och njut av livet.
Nu ska jag tillbaka till fjärilar, svanar och oxfilé. ;)

torsdag, december 23, 2010

Det tråkigaste

Jag älskar verkligen att köpa presenter och julklappar, men att slå in dem måste vara topp tre tråkigaste sakerna man kan göra. Nu är det i alla fall gjort. Efter att ha varit instängd i sovrummet med en glögg och en spellista riktigt bra musik på datorn kan jag nu öppna dörren och gå ut i friheten!
(Varför jag inte låter butikspersonalen slå in grejerna? ORKA VÄNTA. Det är nog snäppet värre än att slå in själv. Jupp.)

söndag, december 12, 2010

Redan julkoma?

Ja jag är rädd för det. Eller snarare glad! För mig är julen något som startar så smått redan i slutet av november och sedan tar jag alla chanser jag får till att njuta av julen.

Idag hade vi luciafirande på gården med vinglögg, pepparkakor och en eld. Jag tog fram ett par påsar rom och saffranssnurror ur frysen för jag ville ge lite jag också även om det nu var hyresgästföreningen som hade tillställningen. Det var så mysigt att stå där en stund med en mugg ångande glögg och elden som sprakade och stjärnhimlen ovanför. Sonen och lilla damen gjorde snöänglar och jag tänkte att det inte är så svårt att se att (alla) barn är en gåva när de låg där skrattande i den gnistrande snön. Det är livskvalité att få uppleva sådana stunder i livet.

Sonen har börjat känna att jullovet stundar och Lilla damen laddar inför morgondagens luciaframträdande. Luciakronan och särken ligger redan i hallen och det röda bandet är måttat och klippt för att passa runt den sötaste lilla magen som finns. Själv har jag bara en julklapp kvar att köpa sedan är jag färdig.

Kommande veckor kommer att handla om att fixa min del av julbordet som ska avnjutas hemma hos mamma och pappa på julafton. I år kommer även min syster och hennes familj dit så vi blir ett gäng och har därför delat upp vem som ska göra vad. Jag lär få anledning att återkomma till det lite senare i bloggen kan jag tro :)

söndag, december 05, 2010

Vad var jag för sagofigur på festen?

Jo jag var Tingeling. Ok storleken var väl inte den rätta och inte hårfärgen heller, men annars tycker jag att det blev rätt så bra. Tingelingnaglarna har jag gjort hos Keit på Vackra naglar och kostymen är hyrd på Buttericks.

onsdag, december 01, 2010

OPI x 2

Imorgon ska jag till Vackra Naglar och fixa till nya naglar så ikväll blir det till att ta av allt fint lack men det här är annars en manikyr som jag varit supernöjd med och av någon anledning så sitter lacket mycket bättre när man har konstnaglar så, så här som det ser ut på bilderna ser det fortfarande ut nu ikväll! Bra när man inte hinner måla om naglarna var tredje-fjärde dag.
Jag har målat två lager med den underbart vackra " The color to watch" över hela nageln och sedan två lager med "Show it and glow it" på tipparna.