måndag, juli 05, 2010
Hur gick det med tårtan då?
Jo det gick ganska bra. Tyvärr så slokade smörkrämsrosorna lite i det varma köket, så de blev lite platta. Jag var på jakt efter flower sugarpast i typ hela Stockholm men det gick icke att uppbringa och på nätet hade jag inte hunnit få hem det när jag väl fick panik över inkommande värme, men som sagt det gick bra ändå och smaken var det inget fel på i alla fall. (Fyllningen var ett lager apelsinmousse och ett lager mörk chokladmousse.) Vi hade för övrigt en underbar midsommar/Bröllopsdag och åkte inte hem från Östergötland förrän i lördags. Synd att åka hem till stan när man kan vara ute på landet i sommarvärmen ju! Vi längtar redan tillbaka till nästa gång. Det är så underbart där nere ! :)
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
6 kommentarer:
Wow vilken tårta! Den ser riktigt smaskig ut
Den är ju helt galet fin ju! Om du tröttnar på ditt jobb kan du bli konditor...
Så vacker! Det är vid vattnet man ska vara när det är så här varmt!
Du är så himla himla duktig. Sådana mästerverk vill man nästan inte äta upp ju.
Den ser verkligen underbar ut. Nästan synd att sätta tårtspaden i en sådan! :-)
Shamrock: Tack! Ja det blev inte så tokigt trots värmen.
Emma P: Ha ha tack, men jag har ganska långt kvar till att ens likna en riktig konditor, men övning ger färdighet. :)
Spader: Tack! Jo så är det.
Miss UD: Tack. Ha ha jo det gick alldeles utmärkt att äta den :)
Nailtastic: Tack :) Fast vet man vad den är gjord av så är det inte så svårt att skära i den för att komma åt det gottiga ;)
Skicka en kommentar