söndag, juni 10, 2012

Sista dagen

Nu har jag varit 44 år i ganska precis ett år och sitter här i soffan och undrar vad som ska hända nu. Ja att jag blir 45 går ju så att säga inte att ändra på och det behövs inte heller för jag känner att det är precis nu och här jag vill vara. Jag har inte behov av att ändra på nått. Jag bara trivs och mår bra. Allt jag behöver och som gör mitt liv rikt finns inom dessa väggar och nått annat behöver jag inte för att kunna vara lycklig. Nä jag saknar inget. Jag önskar mig absolut ingenting för allt jag behöver har jag redan. Rätt skönt att känna så och kunna känna i djupet av sitt hjärta att inget viktigt saknas i livet. Jag önskar att alla människor skulle kunna få ron att känna så. Att i själ och hjärta vara nöjd och se vad livet har gett istället för att jaga det ouppnåliga. Visst har jag fortfarande drömmar och visst kan jag känna begär efter saker, men det är inget jag inte kan avstå ifrån.
Det har tagit tid, men jag är är lycklig och jag är tacksam för allt jag har och det är en härlig känsla att åter se fram emot en födelsedag.

5 kommentarer:

Shamrock sa...

Grattis! Och om 5 år ser vi fram mot en stor fest

Miss Upsey Daisy sa...

så kloka ord. grattis på dagen fina du :)

Spader Madame sa...

Har varit 45 i några fler dagar än du. Förutom en jävla förkylning, inte mycket att klaga på. Livet är bra! Om fem år blir det superfest!

Anonym sa...

Grattis! Jag hoppas jag känner ditt lugn när blir äldre nästa gång :-) /Katarina

J sa...

Vad härligt det är att läsa dina ord. Hoppas allt är bra. Lunchade med Rikard igår och han lovade tota ihop en träff. Kramar!