onsdag, juni 24, 2009

Vi pustar ut

Allt har gått bra med pappa och även om han kommer att ha en lång rehab framför sig så verkar det som att operationen har gått bra.

Han är fortfarande kvar på sjukhuset och kämpar som bäst med att försöka äta fast föda. Det går så där, men pappa är envis så det kommer nog att gå bra till slut.

Med lite tur så får han komma hem på fredag och det känns skönt, för även om personalen är hur gullig och bra som helst så är det ju aldrig kul att ligga på sjukhus. Man blir uttråkad, så bara är det, så jag är glad för att pappa snart få komma hem.

3 kommentarer:

Miss Upsey Daisy sa...

Vad skönt att det har gått bra och att resan tillbaka igen kan påbörjas. Klart att din pappa vill hem igen och han verkar vara en riktig fighter!

marinamake sa...

Vad glad jag blir att det verkar gå åt rätt håll med din pappa! Bara det faktum att komma hem brukar ju få en att känna sig bättre, sjukhus här så deprimerande! Hoppas nu allt fortsätter att gå bra! Kramen!

Fru Choklad sa...

Miss UD: Japp Pappa är inte den som ger sig. Du skulle se honom nu! Han kommer ju att få köra med sondmatning ett bra tag framöver som kompl. till vanlig mat och på kvällarna kopplar han in en slang i magen och får går runt med droppställning hemma :) Han är hur söt som helst. Jag tjoade glatt om hur han såg såg ut som en cyborg och när han väl fick klart för sig vad det var så himlade han med ögonen och sa -Ja någon måste ju vara det också :) (1. Ja ser nog för mycket på sifi serier I know. 2. Så länge pappa har kvar sin humor är jag inte så orolig för honom faktiskt.)Kram

Marina: Ja han är mycket gladare nu när han är hemma och äter mer också. Han har tom gått upp lite i vikt vilket är jättebra. Visst det är fortfarande jobbigt och så men han tar en dag i taget och viktigast av allt. Han är vid gott mod. Kram