fredag, maj 14, 2010

Långhelg i Östergötland

Redan onsdag em åkte vi ner till svärföräldrarna för att tillbringa långhelgen i östergötlands ljuva famn. Idag har jag gått en powerwalk före frukost och det var så härligt att höra alla fåglar och se den späda grönskan som letar sig fram. Det är fortfarande fullt med vitsippor i slänterna och gullvivan har så smått börjat titta fram.

Tyvärr hann vi knappt hit förrän Lilla damen blev dålig med hög feber så det är inte så mycket action här kan jag säga. Det visar sig att hon fått Vattkoppor! Inte så många prickar, men febern är hög och gör henne ganska så utslagen. Även om jag tycker synd om henne så att hjärtat mitt blöder så är det ju hur som helst lika bra att hon får det nu. Det är ju nått som man får förr eller senare i alla fall så lika bra nu då, även om det är typiskt att hon ska vara sjuk när vi har ledigt.

Datorn hemma har börjat stila till sig. Jag har fått ordning på Reason genom att ladda hem senaste drivrutinerna till ljudkortet och synthen så nu går det att använda programmet utan att hela dator dyker. Nästa steg blir att föra in alla gamla låtar också, men det har jag inte vågat än. Jag är bara så nöjd över att det går :) Mina foton blir nästa projekt och sedan kanske jag kan börja visa lite smink igen. Det senaste på den fronten är annars att jag och två kompisar beställt en laddning lack från Nailmail med dom roliga Del sol-lacken! Jag ser verkligen fram emot att se hur dom är! Verkar så coolt att det är olika färg utonhus resp innomhus!

2 kommentarer:

Miss Upsey Daisy sa...

Stackars lilla damen men samtidigt som du säger. Hon kommer ju få det förr eller senare och det sägs ju bli värre och värre ju äldre man är ?

Fru Choklad sa...

Miss UD : Ja roligare har hon haft, men det är som sagt lika bra att hon får det nu. Nu är hon mycket piggare men vi väntar fortfarande på att kopporna ska torka så det lär inte bli nått dagis denna vecka.