måndag, augusti 24, 2009

Trasig kamera

Min kamera har de senaste dagarna börjat uppföra sig dumt och jag inser att det snart kommer att vara dags för en ny.

Vad sjutton ska man köpa för nått som är bra? Jag är inte uppdaterad alls. Fråga mig om ögonskuggor så kan jag spinna loss rätt bra men kameramarknaden är ett stort svart hål!

Tips någon?.............. Snälla

10 kommentarer:

Spader Madame sa...

Tyvärr... ingen koll alls på sånt!

Fru Choklad sa...

Spader: Attans! Får hoppas på andra bloggisar :)

Miss Upsey Daisy sa...

Vill ha en system eller en liten behändig?

Fru Choklad sa...

Miss UD: Ja du ser så handfallen jag är. Kan inte ens be om hjälp på ett riktigt sätt ha ha. Jag tänker mig en liten behändig som tar bra bilder och ger (mycket) bra färgåtergivning även vid närbilder. En brist jag upptäckte hos den som nu håller på att ge upp. (Har fått anfall då jag fotat dagens öga och skuggorna blir blaskiga på fotona fast de inte är det i verkligheten. Morr.)

Anonym sa...

Jag funderar själv på att köpa en ny. Min gick ju sönder på midsommardagen...
Canon IXUS 870 IS tror jag kan vara riktigt bra. Kostar 3295:- Den har 4x optisk vidvinkelzoom objektiv som gör att man får med mycket i bilden. Den är liten och lätt att ta med. Har tyvärr inte provat den men var ruggigt nöjd med Canon IXUS 850 IS som tyvärr inte görs längre. Hoppas på att denna är lika bra. Kram C

Fru Choklad sa...

C: Ja jag minns att du alltid tyckt bra om din kamera så det låter ju som ett bra tips. Jag ska kolla in den ordentligt.(Och billigare än det som killen på Panasonic center kom med i helgen phew.)Kram!

Miss Upsey Daisy sa...

Canon IXUS tror jag med på. Jag har en systemkamera men letar efter en mindre behändigare som man kan ta med sig på ett smidigt sätt.

Annie - PD sa...

Måste också köpa ny, tror också på Canon IXUS men ska spana lite till... :)

Laila och Johan sa...

Jag är jätte nöjd med min IXUS, liten och behändig. Prinsen har köpt sig en stor casio kamera. Tar tokfina bilder. Casio är för mig miniräknare annars...

Fru Choklad sa...

Miss UD: Ja jag ska kolla in den ordentligt i någon butik.

Annie: Hittar du nått annat av intresse får du gärna hojta. Ja det är viktigt med en bra kamera nu när mini kommer. Första året händer det så otroligt mycket att man nästan måste fota i alla fall var 14 dag för att inte missa någon fas i utvecklingen :)

Loppanlej: Ah så du har också en (precis som C). Systemkamera är nog inget för mig är tillräckligt förvirrad av en vanlig liten behändig sak.
Absolut. Casio är lika med miniräknare. Gör de kameror också? Ja man lär sig nått nytt varje dag