söndag, november 19, 2006

121 dagar kvar till bebis

Mammastatus: Lite trött, ont i ryggslutet (med betoning på slutet) glad!
Bebisstatus: Sover nog just nu. Hade 150 i hjärtslag i torsdags när vi var på MVC vilket är toppen. Ganska lugn på morgon och under dagen, men får en väldig fart på kvällarna. Igår kväll var det sjögång i magen :-)
Pappstatus: Glad och blir lika lycklig varje gång han lyckas känna hur lillan buffar "hej" till yttervärlden.
Storebrorsstatus: Tycker att bebisen kan komma ut till jul. (Det är ju en evighet till mitten av mars.) Sur över att man måste städa rummet innan man ska gå på födelsedagsfest hos klasskompisen. Otålig eftersom det ALDRIG blir dax att ge sig av till festen!

121 dagar kvar! Det är ju en evighet och ingenting. Häromdagen slog det oss att det faktiskt är dax att börja titta på barnvagnar för ska vi ha den tills bebisen kommer så måste den beställas efter helgerna. Under ledigheten måste vi också börja fundera på ett förlossningsbrev att ta med till BB. Kan ju vara bra att ha det klart i slutet av januari eftersom bebisar KAN komma tidigare än beräknat.

2 kommentarer:

RedAngel sa...

*S* Jaha, du har oxå en vårlök på G, min kommer ganska precis 2månader efter (om den nu håller tiden dvs) & tack å lov har man inte ont i ryggen än.

Men man börjar få lite flashbacks från förr hehe & bara jahaja..vad har man gett sig in på nu då samtidigt som man tycker det e kul & börjar fundera på utrustningen.

Fru Choklad sa...

Ja det här med ryggen kom rätt plötsligt! Från den ena dagen till den andra i princip.

Utrustning ja. Som tur är har vi både bebisbilbarnstol och skötbord kvar efter sonen så det som verkligen fattas är en vagn. Himmel så mycket det hänt på den fronten sedan det begav sig sist för 7 år sedan! It´s a jungel out there!!!!!