torsdag, april 26, 2007

dove evolution

Kan vi lita på bilderna i tidningarna och vems ideal är det vi försöker leva upp till? Det här är ganska skrämmande och förmodligen vanligare än vad man tror.
Håll i hatten flckor (och pojkar) för det är hårt att gå ut på stranden i år!

6 kommentarer:

Anonym sa...

ÅÅÅååå, vilken bra film.

Precis så är det. Bilder ljuger alltid så varför försöka likna något påhittat IRL?

Gillar verkligen Dove och även the body shop för att de genomskådar detta med låtsasmänniskor och vänder sig till att få ALLA att känna sig inkluderade och stolta över sig själva!

Som du och jag såklart är :-)

dddd sa...

Den är riktigt bra, den reklamen. Och otäck...

Fröken Lund sa...

Jag skulle behöva samma make-over för min rumpa varje dag jag ska till stranden i sommar!

Fru Choklad sa...

Maria: Ja det är verkligen bra att få se hur mycket det går att justera med hjälp av smink, ljus och framför allt datorer! Jag känner också en stor sorg över att man inte anser att RIKTIGA kvinnor duger. Sminket och ljuset det köper jag, men jag köper inte allt fixet i datorn! Det finns ju så otroligt mycket vackra kvinnor i världen (och då menar jag varken fotomodellerna eller filmstjärnorna). Det räcker ju med att ta en promenad på stan så har man ju mött massor med snygga kvinnor!
Reklamen ska ju sälja en produkt och det är ju logiskt att man tar de "absolut vackraste" till detta (modellerna) men när inte ens DE duger hur ska då vi kvinnor som inte är modeller kunna komma i närheten av den bild som ges i reklamen!? Det är ju helt sjukt!
Jo jag är ganska stolt över mig själv, men mer för det jag GÖR än för hur jag ser ut. (Ska vara håret då som jag är riktigt stolt över. En meter hår är det ju inte många som har.)

Miss KYD: Lite härligt också att DE blir avslöjade tycker jag. Genom att det här sprids så kanske kvinnor kan få lite respit i sin strävan att vara så otroligt perfekta hela tiden!

Fröken Lund: Ha ha det tror jag inte ! Jag tror att du är fullständigt underbart snygg som du är ! :)

Anonym sa...

ÅÅÅÅ, en meter långt hår. Det är jäätevakcert :-)

Fru Choklad sa...

Maria: :) Ja det är en av de sakert som jag verkligen gillar hos mig själv!