tisdag, juli 14, 2009

Exotisk djungel

Härom dagen blev jag sugen på att göra nått med guld och grönt, Så jag använde OPIs "Symphony in gold över hela nageln och målade sedan tipparna i Nfu-Ohs 125 (som jag köpt via Nailmail) och sedan målade jag en rand med MUS glitterliner "Neon"
Den här kombinationen blev verkligen snygg tycker jag och pricken över i blev den lilla glitterranden mellan färgerna. (Jag la ett överlack för att få glittret att sitta kvar.)

2 kommentarer:

marinamake sa...

Åhh det där var verkligen en snygg kombo, urtjusig! Du har verkligen vackar händer/naglar! Kan ju tyvärr inte säga detsamma, då mina naglar bara är små sorgliga stumpar just nu. Men jag får skylla mig själv, har själv åstadkommit det i mina försök att göra egan gelénaglar...:-(

Fru Choklad sa...

Marina: Tack! Ja just den här gröna är nått alldeles extra. Den har ett stråk av guld i sig som fick mig att komma på idén med att ha den ihop med ett guldlack. Att göra gelénaglar verkar dösvårt att göra själv, men jag tror att du får ordning på dina naglar igen med lite nagelolja och tålamod. Just nu har jag jättebra egna naglar! Fattar inte riktigt vad jag gjort, men det är bara att tacka och ta emot. Vi får väl se hur länge de håller.
Var det inte kul av mig att använda MUS glitterliner i skarven mellan färgerna föresten? Jag kände mig riktigt påhittig när jag kom på att man kan gör göra SÅÅÅÅ. Ha ha Ja ibland så får man till det.
Nä om man skulle ta och gå på semester nu då :D