måndag, juli 20, 2009

Muffin och Lovely Lily

Det är i ärlighetens namn inte dagens öga men nästan. Nu på sommaren känner jag inte så ofta för att ha så mycket mörka färger. Det känns lite tungt på nått sätt så här har jag gjort det lite enkelt och bara använt MUS "Muffin" och sedan MAC "Lovely lily", svart penna från MUS och svart mascara Masterpice Max. That's it.

3 kommentarer:

marinamake sa...

Ohh den var skir och fin! Jag kan hålla med, det kan kännas "tungt" med mycket mörka färger på sommaren. Det är bara jag som går omkring och är "vintrig" sommaren lång, he he. Känner ofta att jag ser lite konstig ut i ljusa färger... eller så är det att man helt enkelt inte är van att se sig själv i så mycket ljus kanske, vad vet jag ;-)

Spader Madame sa...

Tycker också att de ljusa skuggorna är bäst, men hur ofta använder jag något alls... Målade mig på en fest förförra veckan liksom...

Du är så duktig, men själv skulle jag inte orka...

Fru Choklad sa...

Marina: Visst är det en vanesak, men på sommaren blir jag ofta lite latare och orkar inte riktigt lägga ner så mycket tid på sminket varje dag

Spader: Tack! Vissa dagar orkar inte jag heller då blir det bara lite fluffig fluff för att inte dö när jag går förbi en spegel ha ha. Jag är ju sminknörd så det är väl därför jag inte kan låta bli att dutta i alla fall lite :)