torsdag, juli 23, 2009

OPI x 2 = romantiska naglar

Härom dagen målade jag naglarna med OPIs "Princesses rule" (2 lager) och över det ett lager"Heart to resist". Det senare köpte jag via nätet för ett par månader sedan eftersom jag blev helt betagen i alla de där små hjärtana som simmade runt i det glittriga lacket, MEN det är alldeles för lite glitter i lacket för att det ska vara tillfredsställande och de små hjärtana ska vi inte tala om. Jag har fått kämpa rätt bra för att få dit ens ett hjärta per nagel. På ett finger är det visserligen två hjärtan, men det är mer tur än skicklighet. När jag köpte lacket så tänkte jag att resultatet skulle vara mer glittrigt och att man skulle få si så där en tre fyra hjärtan på varje nagel vid varje applicering, men så blir det alltså inte. Ett grymt felköp och det här är bara andra gången jag använder det och risken är rätt stor att det åker i soporna snarare än att jag använder det igen. Synd för tanken är god.

4 kommentarer:

marinamake sa...

Det var ju supergulligt ju! Va synd att man måste kämpa med hjärtlacket. Har haft ett liknande från Depend en gång, det var likadant. Fick verkligen sitta och fiska för att få upp hjärtana ur flaska... inge kul! Men gulligt resultat ändå!

Fru Choklad sa...

Marina: Jo det är ju gulligt men sååå mycket tid har jag varken tid eller lust att lägga på naglarna. Det hade varit så mycket enklare om de hält typ dubbelt så mycket hjärtan i flaskan. Då hade jag verkligen gillat lacket.

Helena sa...

Men hur fint var inte det här då??? Jag vill också...

Fru Choklad sa...

Helena: Å tack! Jo det blev ju fint, men det tar en himla tid att få till det :)