Vi är ju bara överlyckliga äver att fått hem vår käre far och make till helgen så det minsta vi kunde göra vara att fira honom med en trerätters middag. Då jag inte är på topp själv blev det ju inget jättemärkvärdigt, men bättre än sjukhusmaten har jag nog lyckats få till det i alla fall.
Först fick han broccolisoppa, som var grönare än vad bilden återger, smaksatt med vitt vin och grädde.
Sedan blev det Stekt Blue Merlin (släkt med tonfisk) på en bädd av sallad gjord på ruccola, cocktailtomater, gurka, röd paprika och stekt halloumi och en skvätt olivolja med citron.
Därefter fick han Ugnsbakad apelsin som puttrat i folie tillsammans med en rejäl skvätt Grand Mariner Rouge serverat med saffrans youghurt.
4 kommentarer:
Åhhhhhhhhhhhhh - vad gott!!!!!
Det lät riktigt gott det där :) Blev maken så sjuk att han fick vara på sjukhus?
Gott.
Lyckliga maken.
Annie. ja det blev riktigt bra fast det bara var en "rota i kylen och ta vad som finns" middag.
Jonna: Ja han åkte in i måndags kväll med 41 graders feber och kom inte hem förrän i fredags kväll! Det visade sig vara en väldigt elak lunginflammation :( men nu är han på bättringsvägen :)
Miss UD: Jo jag tror han är rätt nöjd :D
Skicka en kommentar