fredag, augusti 29, 2008

Primavera - Harmony aroma bodyoil

Häromdagen var jag inne på en av mina favoritshopar på Lilla Nygatan, Moonsun, som specialiserat sig på naturkosmetik och ekologisk hudvård och även har en salong för behandlingar med ekologisk hudvård. I sortimentet finns bla Dermanord, Primavera, John Masters Organics mfl. På senare tid har de även tagit in makeup. Bla det omskrivna märket Nvey eco. Personalen är verkligen supertrevlig och hjälpsam och tar sig alltid tid att prata om produkterna och det kunden behöver komma till rätta med.

Besöket resulterade i en kroppsolja från Primavera. Harmony Aroma body oil. Bara färgen på den bärnstensfärgade oljan som riktigt lyser genom den frostade flaskan gör mig glad. Doften är ljuvlig och sveper först in mig i ett moln av havtorn (havtorns olja) för att sedan ge plats åt ett regn av rosenblad (turkisk ros). Efter att ha tränat ett riktigt svettigt pass på dansmattan och sedan tagit en varm dusch som gjorde mig lite smådåsig var det nästan magiskt att låta dofterna från oljan nå mina innersta sinnen. Oljan är len och smidig och tränger in i huden väl även om man kanske ska undvika att sätta på sig en sidenblus direkt efter insmörjningen. Doften lägger sig ganska snabbt, men finns kvar under hela kvällen om jag stoppade näsan i armvecket och sniffade. Efter en natts god sömn känns huden fortfarande mjuk, bra återfuktad och smidig.

Det här blir en kroppsolja som jag kommer att använda ofta i höst och i vinter när min hud har en tendens att bli torr och tråkig.


BBBBB

Bild lånad från Primaveras hemsida. (Bilden på flskan är inte kroppsoljan, men flskan är den samma och jag ville visa den.)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oooh, låter tjusigt! Jag älskar allt som är bärnstensfärgat... mmm, öl... nej, kroppsolja var det ju! Havtornsolja är underbart och ros också!

Fru Choklad sa...

Rocketqueen: Ja doften är ljuvlig. Rosor är så romantiskt och värmande på nått sätt och len blir man också! :)