onsdag, augusti 27, 2008

Rustad...

....med en nypa mod och mycket goda förberedelser ska jag nu ge mig iväg på förhandling i Stockholms tingsrätt. Jag har ett Ess i ärmen.... bara så ni vet. :)

(Tror att Spader madam gillar det där med Ess i ärmen.)

8 kommentarer:

Laila och Johan sa...

Lycka till! Jag tror du ligger väldigt bra till hos spader!!

Jonna sa...

Låter himla spännande :-) Själv satt jag bänkad framför Advokaterna innan idag :-)

Miss Upsey Daisy sa...

Lycka min favvojurist!

Spader Madame sa...

Ett ess, jo jag tackar jag!! Nu tror jag personligen att du är ett ess själv! Efter att ha träffat de trevliga juristerna i Tällberg så tror jag nog att det är dags att jag hälsar på dig på jobbet! Många manliga singlar???

Nu vet jag ju inte hur det gick i dag...Kanske hade motparten något wild card? Annars tror jag på kross! KRAM!!

Fru Choklad sa...

Alla: Tack allihop! Vad härligt att ni tror på mig!

Loppanlej: Tack så mycket. Ja hon lär ju gilla det där med Esset :D

Jonna: Det visade sig att det inte var så spännande utan mer otrevligt för svaranden var så fruktansvärt arg och lätt sin ilska flöda rätt så fritt om man säger så. Otroligt att man kan bete sig så mot andra egentligen. Så länge han höll sig till att förolämpa och skälla på min huvudman (dvs min arbetsplats) så lät jag honom hållas, men när han vid ett tillfälle gav sig på mig personligen så gav jag honom en blick à la Lilla damen och sa med frost i rösten -Ska jag tolka det där som ett personligt angrepp? Då lugnade han faktiskt ner sig lite :D

Miss UD: Tack raring! Jo det slutade med att jag i princip fick som jag ville.

Spader madame: Ess och ess... *rodnar lite* Kanske snarare knekt eller möjligen en dam, fast inte spader! den är ju upptagen :)
Men det visade sig att mitt ess faktiskt hade större effekt än jag vågat hoppas på (vilket fick svarande att om möjligt bli ÄNNU argare). Till slut gick dock allt min väg och den ilskna VDn fick äta grus :) Inget wild card där inte.
Du får hjärtans gärna besöka mig på kontoret, men några manliga singlar dräller det inte av här. Vill du dessutom ha en jurist så är vi bara två och kollegan är sambo sedan många år så där är det nog kört. Skulle vara it-avdelningen då kanske. Får återkomma i singelfrågan.
KRAM!

Spader Madame sa...

Another on bites the dust! Du rockar Choklad!

Du får höra efter med IT...annars tror jag nog, utan att avslöja för mycket, att det kan finnas en Hjärter Kung i huvudstaden för Spader att träffa redan i kväll. Det påstås så i alla fall... men på Spaders egen blogg är det inte så lämpligt att kungen i fråga syns... Litar på Choklads förmåga att tolka tecknen i detta fall...

Ha en toppen-trevlig helg med familjen - jag har hört att solen ska skina på oss allihop! KRAM!!

J sa...

Ooh här är en till Depechefanatisk jurist:-). *viftar ivrigt och börjar sträckläsa bloggen*

Fru Choklad sa...

hanton: Välkommen! DM är ju helt sjukt bra. Det ska finnas inlägg från när jag var på konserten sist de var i Sverige. (Ja jag var på båda Hi Hi.)