söndag, augusti 24, 2008

Magiska naglar

Med en stor portion inspiration från supersöta Rocketqueen målade jag i fredags mina naglar med Isadoras svarta lack nr 74 och Makeup Stores lava och även om mina bilder inte är så jättebra så hoppas jag ni ser hur coolt det blev. (Men jag vill fortfarande ha det eldiga från Nfu-Oh. Vem i Sverige blir först med att ta hem det? Jättehint till Åhlén eller NK där. "blink blink")


8 kommentarer:

Miss Upsey Daisy sa...

Du ÄR cool!

Spader Madame sa...

Så tuff! Så där vågar jag aldrig måla mina! NOPE! Inser att jag är en fegis och att jag aldrig kommer kunna få med mig Dregen hem! Du rockar Choklad!

Fru Choklad sa...

Miss UD: Nja inte så värst va? Nu för tiden har ju modellerna på var och var annan visning riktigt mörkt lack. Svart får nog anses rumsrent nu för tiden.

Spader madam: Ja det blev lite rockig feeling på den här varianten. Klart du törs.

Anonym sa...

Oooh la la! Det där är HOT!

Laila och Johan sa...

Tjusigt! Men även jag, liksom spader, är lite feg. Måste ha lite finare naglar först tror jag (hur nu de ska gå till...)

Fru Choklad sa...

Rocketqueen: Tack, fast det är DU som står för inspirationen.

Loppanlej: Prova en liten flaska svart på helgen så ska du se att det inte är så farligt. Eller ta någon annan riktigt mörk färg. Det är faktiskt väldigt snyggt med mörkt lack på ganska korta naglar. Naglarna får du snart fart på med hjälp av en bra nagelolja. Grejen är att använda den varje dag. Helst två gånger om dagen. Hur ska det gå tänkte jag när jag gick hem med en ny flaska olja (Sparitual)men den står mellan dag och nattkrämen i badrummsskåpet så det går riktigt bra att komma ihåg den. :)

CrazyNails sa...

Fast det där var riktigt snyggt också

Anonym sa...

Anytime! :D