måndag, november 16, 2009

Imorgon ska datorn på jobbet blingas.

Jag är inte helt nöjd över hur saker och ting är på jobbet sedan en ganska lång tid tillbaka och nu har jag köpt lite bling som jag tänkte sätta på datorn. Nyckelringen är det ju bara jag som ser och det kanske är bäst så :) (Den är inte heller tänkt för min jobbsituation för så är det inte på jobbet, men jag tycker att den är lite kaxigt rolig.) De här magneterna och nyckelringen finns på DesignTorget i Götgatsbacken.

4 kommentarer:

Spader Madame sa...

Gillade Carpe Fucking Diem bäst!

Döda fiskar är en Ung Företagsamhets-klassiker, så man kanske är van. Att alla andra är dumma i huvudet, vet vi ju. En bricka för Esset, tror jag bestämt!

Miss Upsey Daisy sa...

Jag ska kolla upp Designtorget i GBG med. Störtbra!

J sa...

*asg* alla andra är dumma i huvudet vill jag ha, får spana in Designtorget när jag är i Götgatsbacken nästa gång vilket jag ju är nästan varje dag ;-)

Fru Choklad sa...

Spader: Visst är dom bra :D Själv gillar jag "Alla andra är ...." bäst. Precis så känner jag när jag åker tunnelbana på morgonen. Jag är färdig att strypa folk.

MissUD: Yes me like! Har dom inte är det bara att säga till så kan jag köpa åt dig och skicka ner :) Kram

Hanton: Men visst är den bra! Man kan inte annat än älska de kaxiga små skyltarna. Btw Vill du gå på klubbkväll den 26e på MUS Götgatsbacken med mig? *blink blink*