måndag, oktober 06, 2008

Roxy Music - Same Old Scene

Det är inte så mycket som är värt att titta på, på tv, men überkultiga Ashes to ashes är ju förutom en otroligt bra serie, en orgie i bra musik. Här är den musikaliska höjdpunkten från gårdagens avsnitt.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Åååååå, vet du? Depeche Mode kommer till Arvikafestivalen i år. Bara så du vet. Jag är sugen på att åka ...

Spader Madame sa...

Jag vet inte alls vad som är på TV, kollar bara på bridge! Hur skulle man ha någon koll på världen om inte du fanns? KRAM!!

Fru Choklad sa...

Maria: Jo jag vet.... och jag och festivaler är ju så där lyckat....Upptäckte redan när jag var typ 25år att jag inte gillade konceptet. Jag vill ju se DM, men frågan är hur mycket man får njuta på Arvika? Stå bland xxx tusen fulla leriga människor som trängs för att komma fram så att man få ägna konserten åt att överleva istället för att njuta.... Det är klart att går man med en professionell äventyrska så skulle man ju självklart överleva... hmmm ja det tål att tänkas på. Fast då känns det mer lockande att åka till London eller Paris och se dom där under lite mer "städade" former.

Spader: Oh den här serien är helt oslagbar. Nu är det väl inte så många avsnitt kvar av den här omgången, men går den i repris så ska du försöka hinna med att se den.

J sa...

Jag kan inte låta bli att fnissa över att vi bägge tycker precis samma sak om festivaler *fortsätter med mantrat*. Fan vi som skulle dricka sagolika drinkar och sen svepa in för en helkväll med DM på nåt schysst ställe. OK Globen då;-).

Fru Choklad sa...

Hanton: Vi ger inte upp! Vi tänker voodoo och ser till att Stockholm hamnar på turnéplanen och lyckas vi inte (man är nog lite rostig på voodofronten ) så går vi ut och dricker drinkar i alla fall :D

Anonym sa...

Bara för kännedom: http://tinnitussans.blogspot.com/2008/10/lakritskola-p-chokladfabriken.html