tisdag, oktober 28, 2008

Sjukstuga

Jaha så var det färdigt igen. I fredags vaknade Lilla damen med 40.3 i feber och sedan har det varit hänggurka hela helgen och nu har hon dessutom fått tillbaka svinkopporna så det blir till att vara hemma hela veckan från dagis. Eländet sitter i och runt munnen även denna gång så hon kan knappt äta eller dricka ordentligt och är trött och hängig mest hela tiden. Jag tycker så enormt synd om henne så jag knappt vet vad jag ska ta mig till. Hon har så ont stackars liten.
Maken är också hängig och känner sig sänkt och igår så började jag känna av en förkylning som bara blivit värre idag. Slemhinnor i öron, näsa och hals är så där härligt svullna. Det bränner bakom ögonen och huvudet dunkar. Jag får hålla tummarna för att jag härdar ut på jobbet imorgon också, sedan kan jag gå i däck! Det är bara sonen som verkat klara sig.

Är det inte typiskt att vi ska vara sjuka till helgen nu när vi skulle ha lite ledigt ihop? Tack för den liksom!

6 kommentarer:

Jonna sa...

Nämen, stackare!!! Krya på er snabbt allihop och ha en mysig helg!!!

Fru Choklad sa...

Jonna: Tack snälla! Jo vi får mysa med lite spel och annat skoj i hemmets lugna vrå istället för att göra saker på stan som var tanken.

Spader Madame sa...

ÅÅHH, det är så tråkigt att bli sjuka... Men om ni blir litet friskare så kan ni skita i vartenda måste och mysa inne! (Fast jag hörde att ni har det bättre än vi när det gäller vädret i alla fall -en liten fågel viskade) KRAM och krya på er!

J sa...

Nej men vad jobbigt!! Hoppas att ni kryar på er snabbt och att helgen ändå blir lite mysig. Det verkar ju inte bli vilja-vara-ute-väder iaf. Kram på dig vännen (och tänk om vi faktiskt ses nästa vecka:-))

Miss Upsey Daisy sa...

Hoppas ni kryar på er och kan göra några saker som var tänkt iallafall.

stor krya på dig kram!

Fru Choklad sa...

Spader: Ja det är så übertråkigt så att man nästan svimmar. Hmm idag är det där med vädret tveksamt. Svårt att slå iskallt regn! Brrrrr.

Hanton: Tack raring, jo vi ska nog vara krya till nästa vecka. Klart vi ska ses nästa vecka! Det ser jag fram emot.

MissUD: Tack! Ja huvudsaken är att vi får vara tillsammans. Det är ju det som räknas. Hur mår sitt lilla troll? Jag är liiiite avis. Kattungar är ju så underbara.