fredag, oktober 03, 2008

Oh la la

Nu är man vid sunda vätskor ha ha!

I senaste numret av Journalchocolat hade de en drinkspecial och vi var ju tvungna att testa, så ikväll har vi njutit en "Chocolate Rain" som skapats av Andreas Sjöborg, Gabriel Westbeck och Martin Bohlin som alla jobbar på Hotell Aronsborg.

Eftersom drinken var så vansinnigt god delar jag naturligtvis med mig av receptet.

1 drink:
2 cl cointreau
2 cl vaniljvodka
2 cl chokladextrakt (finns att köpa i te och kaffebutiker)
10 cl mjölk

Skaka allt i en shaker med is. Fyll serveringsglaset med is och häll över drycken. Dekorera med apelsinskal och chokladrasp.

Vi struntade i garneringen, men oh så god den var.

6 kommentarer:

Miss Upsey Daisy sa...

Choklad är alltid gott. Ialla möjliga och omöjliga former. Hoppas det lugnar ner sig lite på jobbet för dig? Här är också mycket tyvärr.

Fru Choklad sa...

Miss UD: Ja det är nått magiskt med Choklad. Pure plesure på nått sätt. Jobbet kommer inte att lugna ner sig inom överskådlig framtid är jag rädd. Vi har väntat på att jätteproppen orvar skulle släppa ocj nu har den gjort det.......

J sa...

OH så gott det lät! Choklad och drink låter som en oemotståndlig kombination. Tack för att du skrev ut receptet, det hamar bland trevliga-saker-att-testa direkt!

Fru Choklad sa...

Hanton: Att blanda till den här drinken ÄR en ytterst trevlig sak att göra, för att inte tala om att dricka den ;) Mums!

Miss Upsey Daisy sa...

Vi kommer ha ännu mer december januari och februari... Jesus säger jag bara.

Fru Choklad sa...

Miss UD: Ja ibland undrar man när man ska slå i taket!