onsdag, oktober 15, 2008

Stövlar med rostaggar

Häromdagen gick min väninna C förbi Scaramouche i Gamla stan och såg nått i skyltfönstret som hon förstod skulle falla mig i smaken, så hon skickade ett mms och jag blev kär! Inom 24 timmar var dom mina :D Observera klacken som är dekorerad med rostaggar. Tack underbara C för att du känner mig så väl. Om det inte varit för dig så hade jag kanske missat dessa underbara stövlar.

9 kommentarer:

Spader Madame sa...

Spader skulle verkligen vilja våga! Hur läckra som helst! Coolt med taggarna! Så härligt det är med kompisar som vet vad som passar en... KRAM!!

Jonna sa...

Men de är ju urläckra!!!

J sa...

WOW, vilka fantastiska stövlar! Jätteläckra och vilken härlig vän du har!

Fru Choklad sa...

Spader: Jo dom är ju lite speciella och kanske inget jag hoppar in på tingsrätten i..... eller jo det skulle jag banne mig göra. Ja hon är härlig C! Vi känner varandras smak väl. KRAM. Flyger du än?

jonna: Tack :) Kul att du gillar dom.

Hanton: Ja det var kärlek vid första titten. Hon är underbar C. Som en syster som vet allt och känner ens innersta väsen.

Anonym sa...

Jag är helt stum. Gud vilka läckra. Lyllos dig och lyllos stövlarna som får bo hos dig!

Ååååååååååååååå

Spader Madame sa...

Still flying...

Fru Choklad sa...

Maria: Ja jag blev riktigt lycklig av dom här stövlarna :D Vi trivs väldigt bra ihop, fast jag har inte haft tillfälle att använda dom än, men snart ska vi ha personalfest och då ska vi ut och gå jag och rosstövlarna :)

Spader: Låter härligt och nyfiken blir jag också!

Anonym sa...

det där var det absolut coolaste jag sett :-) Lyckost dig som har dom i dina ägor.

Fru Choklad sa...

Smina: Tack! Jo jag är väldigt glad för det här kapet.