torsdag, februari 12, 2009

Jag utmanar.....

... alla som har lust att på lördag göra den ultimata "Alla hjärtans dag-sminkningen". Gör helt enkelt en makeup som visualiserar "Alla hjärtans dag" i dina ögon. Ni som vill kommer in och hojtar så lägger jag upp en länklista till alla som är med.
Nu får det vara slut på gnället här så nu ska jag börja fila lite på en riktigt härlig "Alla hjärtans dag-sminkning". Att vara kreativ är bra för både själen och kroppen så nu bestämmer jag mig bara för att bli frisk och snygg :D

6 kommentarer:

marinamake sa...

Hmmm, den tål att tänka på... Nu har jag ju kört rosa i flera dar, så nu får det nog bli till att hitta på nåt annat... jag filar på det...

Sminkan sa...

Klart det ska göras en alla hjärtans dag-makeup!

Fru Choklad sa...

Marina: Ja låt fantasin flöda! Själv ska jag jobba med en schablon......

Sminkan: Superkul!!! Ser fram emot att se din tolkning.

marinamake sa...

hallå igen! Tyvärr funkar det inte för mig med vår lilla date den 21:a, ska festsminka en tjej och jag trodde först inte att det skulle bli av, men nu verkar det som om det blir så. Helgen efter är vi bortresta på sportlov... den 7:e mars kanske? Vad gör du då?

Fru Choklad sa...

Marina: Synd men det går alltid fler tåg. Måste avvakta med svar angående den 7e. Kan hända att vi ska åka till svärföräldrarna då, men vet inte säkert än. Jag återkommer.

marinamake sa...

okej... jag väntar ;-)