måndag, september 07, 2009

Jo här ligger man i.....

Ja tanken var ju att jag skulle jobba järnet idag, men under helgen har sonen ärvt Lilla damens förkylning så idag var jag hemma med två små snorisar. Lilla damen är nog så pass att hon kan gå på dagis, men sonen måste vara hemma i alla fall en dag till. Som tur är kan maken vara hemma och jobba imorgon så att jag får gå till jobbet. Usch jag bävar faktiskt. Jag vet att jag kommer att ha en horribel dag imorgon. Well well barnen går först så är det bara.

Sonen rosslar så man kan tro att man hamnat på ålderdomshemmet för gubbar över 80 år! Jisses så han låter. Den dagen han är 80 år kommer jag ju aldrig att få uppleva men jag vet i alla fall hur han kommer att låta då :)

3 kommentarer:

J sa...

Usch stackarna, det är jobbigt att vara lite och sjuk.
Hoppas morgondagen blir ok ändå även om det är körigt just nu särskilt när du är ensam. Lunch snart?
Stor kram

Spader Madame sa...

Hoppas att dagen ändå kommer att klaras av galant! Mina är "bara" lagomsjuka, men kommer att få ta det precis hur lugnt som helst... Vill inte att de ska bli som jag blev den här gången... KRAM!

Fru Choklad sa...

Hanton: Ja han har varit riktigt dassig men nu är han mycket bättre och går i skolan igen så det blev i alla fall inte så långvarigt.
Lunch? Är gräset grönt? Är DM världens bästa grupp? Vill jag äta lunch med Hanton? :) Jamen så klart jag vill raring. Saknar dig och anser att det var alldeles för länge sedan vi sågs. (Luktar det inte lite Thomas Ledin nu ha ha) Bamsekramen!

Spader: Nä du har visst råkat på en riktig praktförkylning. Usch stackars dig. Hoppas att du mår bättre nu. Bamsekram.