fredag, september 25, 2009

NOTD

Ja nu har jag ju ingen kamera för tillfället så jag kan inte fota, men naglarna är nylackade med en av mina absoluta favoriter just nu "Black Russian" från "Rescue Beauty Lounge". Bara så ni vet. Det är gryyyymt snyggt.

3 kommentarer:

marinamake sa...

Åh det där ser verkligen läckert ut i flaskan i alla fall, men kommer skimret fram på naglarna? Jag har det som är blåskimrigt, Under the Stars tror jag att det heter, och på det ser man inte skimret när man väl lackat, lite trist!

Linda sa...

Det ser grymt snyggt ut också!! Tack för kommentaren i min blogg, ja idag är jag 13 dagar över tiden, imorgon 14...så imorgon fm blir det ett besök in till sjukhuset för att se hur det går för krabaten härinne. Verkar allt "moget" så blir jag ev. igångsatt. Är toknervös måste jag säga. Hade planerat en naturlig förlossning utan medicinsk smärtlindring o.s.v så om jag då dessutom måste sättas igång blir det inte som jag föreställt mig. Detta är verkligen något man inte har minsta kontroll över...Men skönt att veta att man int eär ensam på "övertid", att fler varit där ;)
Kram

Fru Choklad sa...

Marina: Den är superläcker, men den är mer svart än röd. Jag ska ta kort nu när jag har kamera igen och naglarna är nylackade. Tänk mer svart lack med små röda glitterkorn i. Jag tycker det är det snyggaste svarta lack som finns och jag kommer att bli jätteledsen när den här flaskan är slut. ja den där blå är också jättefin.

Linda: Som sagt det är ett av mina absoluta favoriter. Å jag hoppas verkligen att du får fart på bebben. Det är ju helt olidligt att gå över tiden och så länge som du fått gå nu. Fy sjutton jag lider med dig. Jag vet ju som sagt hur det är. Varje dag känns som ett åååår :) Förstår att det känns pirrigt, men jag tänker på dig och håller tummarna. Kram