lördag, september 19, 2009

Överlevde :)

Sonens kalas gick otroligt smidigt. Barnen var hur coola som helst och jag och maken stod mest och hängde och kom med hurrarop när någon fick till en strike och uppmuntrande ord när det gick mindre bra. Hamburgerätandet gick också galant. Det märks att de börjar bli stora nu. Sonen var supernöjd med sitt 10-års kalas och jag kan varmt rekommendera Imperial Lanes i Sickla köpkvarter. Fina lokaler, gullig och hjälpsam personal och maten var helt ok den med.

Efter kalaset följde sonens bästis med hem till oss och stannade på middag. De är så otroligt söta ihop de där två och så tar de alltid hand om Lilla damen och låter henne vara med fast det skiljer så mycket i ålder, så hon har haft det roligt hon med.

Kvällen har jag ägnat åt att bara sitta och göra musik. Jag är helt kär i ett par synthar som gör så otroligt vackra ljud. Man kan sitta och bara spela olika ackord och låta musiken helt omsluta en till kropp och själ. Ett underbart sätt att rensa ut stress och det slår mig att jag för första gången på flera veckor är helt fri från huvudvärk! Vilken medicin va!?

Imorgon ska det ju bli fint väder igen så jag tror att vi ska ta en riktig långpromenad och en fika på stan. Ja så får det bli.

3 kommentarer:

J sa...

Härligt att kalaset gick bra och hoppas att söndagen bjöd på avkoppling och trevligheter. Kram!

Miss Upsey Daisy sa...

Låter som en mysig dag helt enkelt. Skönt att göra något med familjen men även hitta en gnutta egentid också. Speciellt när den ger så mycket!

Fru Choklad sa...

Hanton: Ja det var stor skillnad mot sonens 5 års kalas kan jag tala om. Efter det tappade jag tron på att sonens dagiskompisar (vissa av dem) faktiskt var barn. Jag var helt övertygad om att det var små monster som klätt ut sig till barn och försökte ta över jorden genom att göra alla vuxna sinnesjuka. Men dom lyckades inte mohahah.

Miss UD: Inte dumt alls faktiskt. Ibland är det skönt att inte ha så mycket inplanerat.