fredag, mars 17, 2006

Att göra 13 oktober 2006

När jag kom hem idag hittade jag senaste numret av Journalchocolat på hallgolvet! (En tidning om BARA choklad) Efter att ha utfordrat sonen och medhemtagen klasskompisen med pannkakor och parkerat dom framför Bolibompa började jag lystet bläddra bland de chokladspäckade sidorna och hittade följande lilla trevlighet att roa mig och familjen med i oktober.

Det är närmare bestämt den 13 oktober då tävlingen Årets konditor 2006 går av stapeln under ChokladfestivalenNordiska Museet i Stockholm. Årets tema är Bröllop och ett av tävlingsmomenten är naturligtvis bröllopstårta. Sedan ska det tillverkas både petits fours och en pralin som ska innehålla Champagne. Det ska bli spännande att se hur de tävlande gör för att utmärka sig med ”sin” pralin. Champagne och …..? Lite givna är nog jordgubbssmak eller någon annan typ av bär eller frukt, men det vore kul om någon vågar tänja på gränserna och rocka loss lite med nått oväntat. Hur som helst. Skönt att veta vad man ska göra den 13e oktober! :)

Inga kommentarer: