torsdag, juni 14, 2007

Parodi på Bollywood

Den som sett lite Bollywood förstår HUR rolig den här parodin är! Helt suverän!
Bara så ni vet så älskar jag Bollywood! Det är nått speciellt med Indien helt enkelt........

13 kommentarer:

Miss Upsey Daisy sa...

Min dator är kass när det gäller filmer.. hackar och visar korta sekvenser....

Har du varit i Indien? Så sugen på att åka dit :-)

Fru Choklad sa...

Nej jag har inte varit där än, men jag SKA dit någon gång i mitt liv. Det är en av de där sakerna som jag ska göra innan jag dör.

En gång var jag hos en kvinna som kan se ens tidigare liv. Sant eller falskt inte vet jag. I alla fall så sa hon att jag varit tempeldanserska i Indien, men blev mördad av en svartsjukmake som inte stod ut med att andra tittade på hans vackra fru! Det kanske är därför jag vill "tillbaka". För att avsluta ett tidigare liv?

Anonym sa...

Ha Ha Ha!

Både C och W drog på smilbanden!

Fru Choklad sa...

Anonym (J): Ja den är kul! :) Det är så himla synd att du inte är hemma så att du kan komma på lördag! Jäkla turné!!! *mutter mutter*

Anonym sa...

Hahaha, så kul!! :)

Fru Choklad sa...

Fredrik: Ja han har så schysta moves :)

Miss Upsey Daisy sa...

Jag var på väg till Goa i våras med min kompis men vi blev stoppade av att hon var gravid. Det blev Eypten istället. Sugen på att åka dit och gå yogakurs och varva ner lite.

Hur mår Lilla Damen? :-)

Fru Choklad sa...

Åh Goa! Det är ju precis dit jag vill. Antingen att börja min resa där eller avsluta den där. Sedan tror jag att jag måste se Kachmir också! Verkar vara väldigt vackert!

Inte illa att komma till Egypten ju! Det hör också till mina måsten i livet. Museet i Kaior och Konungarnas dal. Vilken är din egyptiska favoritgud? Jag tycker Anubis har något oslagbart över sig något mystiskt och spännande men också väldigt farligt.

Lilla Damen mår prima! Hon växer så att det knakar. Hennes första små bodys börjar bli för små :) Jag får ta och lägga upp en ny bild. Efter sommaren är det dock slut med bilder på lilla damen. Då är det dax för henne att gå in i anonymiteten tillsammans med oss övriga i familjen.

Anonym sa...

Hahahaha. Helt underbar! Jag ÄLSKAR Indien och Bollywoodfilmer :-)

Fru Choklad sa...

Maria: Ja har inte du varit där? Vore kul om du skriver om det någon gång! Har du lite tips om resemål i Indien får du gärna berätta för som sagt jag ska dit någongång!

Anonym sa...

Hej Bling bling girl!

Vet du, jag har faktiskt inte varit där. Ännu. Det finns en massa spännande platser på jorden som är vita prickar på min karta.

Men åååååå vad jag vill åka till Indien .-)

Fröken Lund sa...

Hur kul som helst!!

Fru Choklad sa...

Maria: Ok Jag var helt säker på att du hade varit där (också)! Well då kan vi drömma om Indien båda två! ;) Min kompis C har varit där på bröllop! När hon kom hem var hon Indienfrälst vilket knappast fått mig att längta mindre!

Fröken Lund: Ja ! Och jag gillar låten dessutom !