torsdag, april 08, 2010

EOTD - Grönt är skönt

Idag har jag använt en skugga som jag tror att jag inte visat förut, men som jag tycker är en av de finaste gröna jag har. Cat's eye från MAD. En så fantastiskt fin grön nyans som jag föll för direkt när jag såg den. Jag grundade med MUS eyeprimer "tinted" och sedan la jag "Excited" från MUC längst in vid ögonvrån och upp i en båge straxt ovanför globlinjen. Sedan gick jag på med "Cat's eye" från MAD över större delen av nedre locket och "Oak bronze" från MAD i yttre vrån och suddat upp och in i gloglinjen. Som highlighter har jag lagt "Muffin" från MUS. Under ögat har jag lagt favoritpennan "Wooden metal" från MUS och längs övre fransraden har jag ett streck med Cake eyeliner "Black" från MUS. Sedan avslutade jag med Mascara Voluminous "Black" från L'Oréal.
Sedan kan jag berätta att jag var på pedikyr på Salong Madame Blå efter jobbet och oj så skönt det var. Jag har varit där på både pedikyr och ansiktsbehandlingar förr och efter att ha testat en hel del ställen i stan så kan jag lugnt konstatera att hos Madame Blå får man både stans bästa pedikyr och ansiktsbehandlingar. Nu var det ett bra tag sedan jag gjorde ansiktsbehandling och bara jag bestämt mig för vilken sort jag ska ha så tänker jag beställa tid för det också! (Det blir helt klart ansiktsbehandling special, men sedan är frågan om jag ska göra en aha-behandling eller en annan sorts hudslipning eller ska jag testa omnilux? Hmmm. För den som undrar vad jag surrar om så finns bra information på deras hemsida.) Madame Blå rekommenderas varmt!

6 kommentarer:

Shamrock sa...

Kanonfin sminkning. Instämmer helt i din åsikt om Cat´s Eye - den är helsnygg

Fru Choklad sa...

Shamrock: Tack. Japp en grön favorit, helt klart.

Spader Madame sa...

Snyggt värre! Låter som Madame Blå är ett ställe för Spader, de kanske har tider i sommar!

Fru Choklad sa...

Spader: Å tackar tackar. Madame Blå är ett ställe för ALLA som vill få en förstklassig behandling. Ja det tror jag säkert att de har. Möjligen att det är stängt i juli för semester.

Sminkan sa...

Härliga färger!

Fru Choklad sa...

Sminkan: Tack. Cat's eye är verkligen en hit.