onsdag, november 19, 2008

Mjukädelost med punsch

Kavli har gjort en riktigt god mjukost med ädelost och smaksatt den med punsch. Punschtonen är tydlig och gifter sig vacker med ädelostsmaken. Lite av den här osten på en pepparkaka så har man ett fantastiskt gott tilltugg till glöggen som är rasande lätt att göra. Den med Whisky är god den också men har inte lika tydlig smak av Whisky som den andra har av Punsch, så personligen föredrar jag den med Punsch. Yummy!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hahahaha. Perfekt för min kommadne glöggfest. Hoppas du kan komma en liten stund den 13:e Kram

J sa...

Hmm låter som någon man måste testa!

Fru Choklad sa...

Maria: Ja det här verkligen ett enkelt sätt att förgylla pepparkakorna på. Vi ska (troligtvis, de har inte svarat än!) ha gäster, men tack för inbjudan.

Hanton: Gillar man ädelost och Punsch så är den ett måste.