tisdag, november 25, 2008

Nästan där

Ja imorgon ska vi som sagt gå till jobbet, skolan och dagis igen, men jag är livrädd att det här eländet ska komma tillbaka. Jag orkar inte med det här en gång till. Och jag vill ABSOLUT inte att barnen ska drabbas igen. Lilla damen är ju så smal redan och nu har hon tappat allt som vi lyckats få på henne efter svinkopporna. "Suck" Själv lyckades jag under en av de sista kräkattackerna skaffa mig näsblod. Jösses jag har ALDRIG näsblod.

Tyvärr så blir man inte immun utom en kortare period efter det att man just varit sjuk, men det handlar bara om veckor. (Vi pratade med makens bror som är överläkare för vi ville veta.)

Det man kan göra är att hålla mycket god handhygien (så klart) skölja frukt och grönt noga och ge tusan i lösviktsgodiset som är perfekt grogrund för bakterier och smitta. Be en bön till lämplig gudom kan inte skada heller.........

Imorgon ska jag INTE skriva om någon sjukdom. Nix. Nu får det vara bra med sånt här för ett bra tag framöver. Tillbaka till glamouren tack!

10 kommentarer:

Spader Madame sa...

Mer glamour till folket på arbetstid! Nej, för Lilla damen som inte får bli tunnare nu, har perfekt Youtube-smak så Esset vill verkligen träffa henne. Hoppas på en träff där någonstans i mellandagar eller efter nyår...

KRAM...

Tänk på att ta det lilla lugna nu i början på jobbet!!!

J sa...

Skönt att ni är på benen igen allihop! Med din goda mat är Lilla Damen säkert snart lite piggare igen.
På torsdag ses vi vännen, det ska bli härligt! *stor kram*

marinamake sa...

Skönt att ni är på fötter! Sånt där är aldrig roligt! Nya friska tag!

Jonna sa...

Håller alla tummar och tår för er!

Miss Upsey Daisy sa...

Skönt att höra att ni är på benen igen. Ska ta åt mig det där med lösgodiset. Synd bara att det är så gott men några månader får man nog dämpa grävandet i lådorna.

Laila och Johan sa...

Gott att ni är på G igen! Håller tummarna för att ni förblir det! Kramar

Fru Choklad sa...

Spader: Gärna på fritiden också. jag inser att det var väääääldigt länge sedan jag tillbringade en hel helg i morgonrock och det tilltalade mig INTE. nej hon får verkligen inte gå ner mer nu, mitt lilla svandun, men idag har hon ätit rätt bra så det kanske håller på att vända nu när hon är på dagis igen. Mellandagarna eller efter nyår låter toppen. Det ser vi fram emot. KRAM
*Tar det lilla lugna på jobbet så gott det nu går*

Hanton: Ja det är VERKLIGEN skönt. Ja tänk imorgon är det äntligen dax för vår date. Åh vad kul det ska bli.

marinamake: Japp nu ta vi i igen ;) Och imorgon kväll ska jag på clubkväll och kommer att shoppa loss på lite nytt smink som "plåster på såret". :D

Jonna: Ja nu tror jag vi kan andas ut för denna gång.

Miss UD: Ja skippa det ett bra tag framöver. Det är inte värt det. JAG LOVAR.

Loppanlej: Tack raring! Det verkar som att det är över nu!

kreti och pleti sa...

När sonen får det där brukar jag sprita händerna och näsan(!) med alcogel. Det har räddat mig hittills och jag tror inte att jag är immun.

Anonym sa...

Åååå, hoppas du har kryat på dig nu!

Fru Choklad sa...

kreti och pleti: Händerna har varit välspritade men inte NÄSAN! Ok kan ju testa det nästa gång även om det låter svidigt.

Maria: Ja nu är allt som vanligt igen, men det tog en vecka innan man kände sig normal igen.