torsdag, oktober 08, 2009

Dags att dressa om

För ett par veckor sedan började Lilla damen vägra pyjamas. Först var det bara svårt att få på henne den, men efter ett par dagar tvärvägrade hon. -Klääääääning ! vrålade hon besinningslöst till mig och maken. -Haaaa. Kläääääning. Maken och jag gjorde några tappra försök till att få på henne en pyjamas i alla fall, men DET kriget förlorade vi totalt. Inte en chans i &%¤#%#¤& att hon tänkte sova i pyjamas. Om så helvetet fryser till is kommer Lilla damen INTE att sova i pyjamas. BASTA.
Eftersom hon sover utan täcke mest hela natten så vill vi ändå att hon ska ha nått på sig så att hon inte blir kall, så ett par nätter fick hon sova i klänning. Efter ett par dagar insåg jag att hon inte tänkte ge sig så jag köpte två nattlinnen och hoppades att dessa skulle kunna falla under epitetet klänning. Det gjorde de. Så nu sover Lilla damen i Nattklänning som vi döpt dem till för säkerhets skull. Undrar om vi skapat ett nytt mode nu? Eller kanske en trend? Kommer vi att få se nattklänningar från Agent Provocatuer till våren? Vem vet vem vet :)

3 kommentarer:

Spader Madame sa...

ÅÅÅÅ, så kul att få ha en tjejig tjej! Nattklänning is the shit!

Fru Choklad sa...

Spader: Ja ha ha det är det. Hon är otrooooligt tjejig! Fast ska jag vara ärlig så tycker jag bara att det är kul. Hon är så fin Lilla damen. :)

Saga sa...

Nattlinnen finns ju i oändliga prinsessmodeller, så hon borde ha "hittat hem" =)