tisdag, september 30, 2008

En del att göra

Idag hade jag med mig sladden till min Ipod för att ladda den på jobbet, men jag har inte haft tid att koppla in den i datorn på hela dagen! Liiiite mycket nu då da........

5 kommentarer:

Anonym sa...

hahahaha. Låter som hos mig. För att fylla din almanacka än mer. Om du hinner är du och Lilla Damen välkommen hit: http://tinnitussans.blogspot.com/2008/09/syjuntan-startar-16-oktober-klockan.html men bara om det inte innebär stress.

Stor kram från mig!

Spader Madame sa...

Andas! Bra det finns hopp om livet! KRAM!!

Spader Madame sa...

Förresten, har lyssnat på Myspace... din musik är vacker!!! (Vet ju inte ens vad mastrad är...)

Laila och Johan sa...

ibland går dagarna i ett, blir helt förvånad när det är blir kväll och man inte har hunnit med hälften av det man hade planerat. Gissar att det är lika för alla?

Fru Choklad sa...

Maria: Ååå Det låter ju jättekul. Jag är dock lite osäker på om vi hinner med. Ska kolla upp lite med maken så återkommer jag.

Spader: In ... ut .... in...ut Kram!
Å tack. Måste snart få lite tid över så att jag kan få ut lite nytt. Mastra är bara en term som används när man ska fixa till ljuden ordentligt på en låt ett ljud ska ligga på en nivå och ett annat ligga högre eller lägre för att det ska låta bra ungefär. Lite svårt att förklara så här men det är ett evigt rattande och pillande. Man kan säga mixa också. Jag är dock inte så bra på det så jag skulle egentligen behöva jobba med en duktig producent för att krama ut det bästa ur mina låtar.

Loppanlej: Jo vi har det nog så lite till mans, men när man är inne i en så här snurrig period så är det lätt att man inte hinner leva och det vill jag gärna hinna med.... varje dag.