söndag, september 07, 2008

Fru Choklad älskar Van Asch

Om du vill besöka den i mitt tycke bästa och underbaraste butiken i Gamla Stan. VAN ASCH, så är det bäst att du skyndar. Butiken finns på Lilla Nygatan 10 fram tom den 20 september sedan stänger hon ett tag för att ta hand om sin lilla dotter och förhoppningsvis ha sin webbshop igång för att om ett halvår eller så öppna butiken igen. Då förhoppningsvis på söder :) Jag var inne en sväng i lördags och köpte ett par örhängen, en superlång kofta och ett fat i rödaste rött och guld, men det har jag inte hunnit ta foton på än så det får ni kanske se en annan gång. I stället får ni hålla till godo med fynden jag gjorde FÖRRA helgen. (Jo ehhh jag handlar en del där. Det gör jag ......)

Klänningen är till Lilla damen och även om den är alldeles för stor just nu så kommer hon nog bli glad den dag hon kan ha den!
Man kan inte säga nej varken till den fina asken att ha smycken i eller till den supersöta ljusstaken. Det går bara inte!

Närbild på halsbandet med de vackra camébilderna.

3 kommentarer:

J sa...

Vilka vackra saker du köpt! Hmm, ligger farligt nära jobbet vid Slussen:-)

Spader Madame sa...

Alltså, jag tror faktiskt att det är Choklad som är Drottningen av Shopping...

Såå snygga grejer...

Fru Choklad sa...

Hanton: Jag tycker verkligen du ska gå dit. Det finns så mycket underbart kvar och snart stänger hon. Är det inte typiskt att när man hittar en affär som är så underbar att man nästan skulle kunna BO i den så stänger den igen! :(

Spader: Å allt jag gjorde var att hitta shoppen. Väl där kan ingen misslyckas. Allt väcker habegär och lustfyllda köp!