onsdag, december 30, 2009

Nyköpta böcker

När jag är klar med den bok som jag började med efter "Myrrha", "Genom dina ögon" av Stephenie Meyer, så ska jag ge mig i kast med de här två zombieböckerna. Redan nu inser jag att det kommer att bli rätt intressanta boksminkningar med de här omslagen som inspirationskälla ha ha.

7 kommentarer:

J sa...

OH, den högra stod jag och spanade på igår. Ser fram mot recensioner.

Sminkan sa...

Hahahaha! Ja, de skulle vara perfekta för ett boktema! ;D

Jag har faktiskt funderat på dem, men man hinner ju inte med allt. Blev precis biten av Robert Jordan-bacillen, skamligt sent jag vet, och sen är det ju alla böcker om älvor. Och trollkarlsdetektiver. Fullt upp! Men du måste berätta om de är så bra som man inbillar sig eller om jag kan stryka dem från listan olösta...

Fru Choklad sa...

Hanton: Jag tror att den är helgrym. Blev sugen sedan jag såg en tjej läsa den på ett café och frågade henne lite om boken.

Sminkan: Ja vi får se hur jag ska lösa det! Men jag har redan nu ett par idéer. Måste dock läsa böckerna först ha ha.
Ja det är svårt att hinna med alla böcker man vill läsa. Funderar dock på att kaaanske gå emellan med en Terry Pratchet innan jag ger mig på zombieböckerna. Får se hur jag gör. Oh ja självklart kommer de här böckerna att dyka upp i bloggen igen både med sminkning och recension. Skulle aldrig gå miste om chansen att göra boksminkning på de här!

Viola, Killer Colours sa...

SV: Tack för dina fina ord hjärtat, så himla glad jag blir! Jag är så glad att jag fått ut MAD bland folk, för de förtjänar verkligen att ses. Jag hoppas att jag kan fortsätta inspirera såsom jag gjort, det är en ära att få vara värd sådana fina ord. Ha ett underbart år!

Jonna sa...

Stolthet och fördom och zombier läste jag ut för en vecka sedan och tycker den var RIKTIGT bra gjord :-D

Miss Upsey Daisy sa...

Gott Nytt År Fru Choklad. Hoppas på ett toppen 2010 för dig. Hoppas att vi ses snart. stor kram Anna

Fru Choklad sa...

Viola: Å men de orden är du värd. Du är grym tjejen! :)

Jonna: Vad kul! Nu blir jag ännu mer sugen på att läsa den.

Miss UD: Det samma önskar jag dig. Ja vi får hoppas att det snart blir tid för att ses igen. Stor kram vännen.