måndag, mars 05, 2007

Sängen är bäddad

Måste ju bara visa! Vi har bäddat sängen som Lilla damen ska sova i första månaderna. Det är en riktig gammal trotjänare som varit med i många många år. Jag sov i den, syrran sov i den, sonen har sovit i den och massor med andra bebisar då den varit flitigt utlånad till div vänner.

Nu är det snart Lilla damens tur.


Vi har också köpt hennes första gossedjur så att hon ska känna sig riktigt välkommen. En supermjuk giraff!



8 kommentarer:

Anonym sa...

Åååå, en rottingbäbissäng. Så otroligt fin och så underbart att den gått så i arv!!!!

Och en gosegiraff också... urgullig!

Fru Choklad sa...

Ja det är lite kul att jag själv har legat i den där sängen som bebis och nu får mina barn göra det. Tänk om även barnbarnen kommer att sova i den!?! Hissnande tanke!

Mary Lady Luck sa...

Otroligt fin säng och så mysigt med en liten kramgiraff som väntar på Lilla Damen! Förstår att det måste vara jobbigt nu när det är så lite tid kvar så jag skickar en kram och ett leende :)

Anonym sa...

Klart dina barnbarn också kommer att få sova i den, även om det är en hisnande tanke just nu :-)

Så fin.

Fru Choklad sa...

Mary: Tack! Ja jag behöver lite uppmuntran just nu så kramen och leendet är mycket välkommet.

Maria: Ja jag hoppas det! Jag tycker att det är så häftigt med saker som används i generation efter generation.

Fröken Lund sa...

Lilla bebisen kanske nedkommer på min födelsedag t.om. Jag fyller den 25:e mars. :-)

dddd sa...

Varför har jag inte tittat in hit förut? Varför? Bebis i mitten av mars? Vad roligt! Härligt! Och den lilla sängen var hur fin som helst! :)

Fru Choklad sa...

Fröken Lund: Ja vem vet!? Man tror att man som vuxen ska ha NÅGON sorts kontroll över de små liven, men det får man snabbt erfara att så är inte fallet. Man har alltid en massa tankar om hur ens graviditet ska bli och så upptäcker man att det är någon annan som har veto!!!
Även om jag har full respekt för din födelsedag så hoppas jag verkligen att hon kommer innan dess! Det är ju beräknad förlossning till den 19e mars och skulle hon stanna inne till den 25e skulle det betyda övertid och då tror jag att jag kommer att bli knäpp på riktigt!!!!! (Bara ett par dagars skillnad kan man ju tycka, men jag LOVAR! Just nu känns varje TIMME som en hel dag.)

Miss KYD: Du är så välkommen! Ja det ska bli jättehärligt! Bara hon ville komma snart (läs NU). Jag har nått det stadiet av graviditeten när man kan tänka sig att göra ungefär VAD SOM HELST bara bebisen kommer UT! :) Fortsättning följer...........