söndag, januari 11, 2009

Look of nyårsafton 2008

Ja jag vet att det var två veckor sedan och att alla andra redan visat för läääänge sedan, men jag har ju varit sjuuuuk ha ha ha.
Jag valde med flit ett lite suddigt foto på mig och Lilla damen eftersom jag fortfarande vill vara lite hemlig, men ni får i alla fall en uppfattning om hur vi såg ut. Och en bild på sminket blev det också. Jag hade tom lösfransar dagaen till ära :)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Så snyggt. Och Lilla Damen är helt underbar.

Annie - PD sa...

Åh, du är smashing :)
Så snyggt!!

Miss Upsey Daisy sa...

Jättefin är du. Du är dessutom min smink-guru. Läste i DV idag och tänkte... men Fru Choklad kan smink bättre än er..

Jonna sa...

Men man ser ju iallafall att du är snygg ju! :-) Och sminket sitter som en smäck som vanligt :-D

Anonym sa...

Weeeiii, hela du! Snyggt! Du var ju superduperfin! För att inte tala om lilla sötnosen du har på armen, ååhh det känns som en evighet sedan man hade så där små barn... Snygg sminkning var det!

Spader Madame sa...

Riktigt avundsjuk blir jag -och inte var du sjuk den kvällen i alla fall!

ÅÅÅÅÅ så söt hon är - Fru Choklads lilla dam!

J sa...

Du är så snygg vännen! Och lilla Damen är verkligen det sötaste man kan se.

Fru Choklad sa...

Maria: Ja hon ser nästan ut som en 20-tals tjej med det där bandet i håret. Lite Charleston look :)

Annie: Å tack! Kul att du gillar vår outfit :)

Miss UD: Tack, men nu blir jag ju alldeles generad! Oh nej nej jag är ju rena amatören ju. Fast jag tycker att det är väldigt väldigt roligt och lär mig hela tiden nya saker. Dels i tidningar men framför allt bland alla duktiga bloggerskor. Oj oj kolla in Marina Make, Rocketqueen, Sminkan och Makeup Geek så ska du få se på tjejer som VERKLIGEN kan sminka sig!

Jonna: Åh tack! Nu rodnar jag här.

Marina: Tack så mycket. Det gläder mig särskillt när du som är så otroligt duktig tycker att min sminkning är snygg! :D Sötnosen på armen ja :) The joy of my life!

Spader: Jo det var jag faktiskt *rodnar* Bihålorna var ganska igentäppta och jag hostade som en tokig. Ja Lilla damen strålade som en stjärna. Den där guldfärgade klänningen med mönster av körsbärskvistar i brunt, rosa och vitt är helt fantastisk på henne!