måndag, november 09, 2009

EOTD - Silver och lila

I söndags hade jag sminkpaus, men idag var det dags för lite nytt pillande i paletten från Queens & Shadows.
Förutom skuggor i paletten har jag haft en svart penna från MUS längs över fransraden och sedan en silverfärgad runt hela ögat (MUS) och i vattenlinjen den vita från MUS. Mascara är idag Definicils från Lancôme.

4 kommentarer:

Enannan sa...

Coolt! Tänk om jag skulle våga mig på någonting mer crazy än beige någongång...

Fru Choklad sa...

Enannan: Det är läskigt i början men har man väl börjat så blir man modigare och modigare. Färg är KUL! :)

marinamake sa...

Oh vad mycket fint du har gjort på sistone! Härligt med paletten, påminner om Manlypaletten. Den borde väl hålla dig sysselsatt en stund ;-)!

Jag håller på att bli tokig att jag aldrig får iväg ett mail till dig, jag har inte övergivit dig jag lovar! Det blir sena kvällar och jag är mer död än levande. I helgen är jag ensam, så då får vi se om jag kan få ändan ur! Jag ska in till stan på lördag, är du händelsevis alldeles sysslolös??

Fru Choklad sa...

Marina: Tack! Ja jag har nog bestämt mig för att det ska bli en sminkblogg av det här nu. (Fast en del inlägg kommer fortfarande handla om annat.) Ja den är väldigt lik den så jag undrar om det möjligen skulle kunna vara den fast omärkt så att säga. Stina köper den ju direkt från fabriken som jag förstått det. Hur som helst är kvalitén mycket hög och jag är supernöjd och talar mig gärna varm för den. Ha ha ja det kommer att ta en stund att ta sig igenom 88 skuggor.

Oh men kän dig inte stressad jag vet ju att det är mycket för dig just nu så det är lungt, men jag blir ju väldigt glad över att du inte "glömt bort " mig.
Fasen också. Vi ska ha gäster på lördag så jag kommer nog inte hinna med ens en snabbdejt, men jag skulle bra gärna vilja. Det är ju på tiden att vi ses nu. På söndag är jag också upptagen. Då ska några från showgruppen hit och provsminkas. Det ska bli otroligt kul att få fuska som MUA :D Stor Kram