tisdag, januari 12, 2010

MAD about the shadows :)

Igår fick jag min del av beställningen vi gjorde innan jul. Titta så mycket mums! Nu blir det nog mer eller mindre MADness för hela slanten ett bra tag fram över :D

9 kommentarer:

Sminkan sa...

Åh, vad roligt att få hem så mycket nytt! Ser fram emot en massa läckra eotd nu!

Fru Choklad sa...

Sminkan: Oj vad snabb du var!!! Ja nu ska jag smaska på med EOTD. Även om jag inte hinner publicera varje dag så ska jag i alla fall ta kort så att ni får se. Det är så mycket roliga färger så jag nästan spricker. Måste verkligen behärska mig nu så jag inte avslutar mitt tema för tidigt :)

Linda sa...

åh vad massa fina färger :)

Fru Choklad sa...

Linda: Ja jag är så sugen på att testa alla nu :)

Emma P sa...

Åh, din MADskörd, vad kul! de ser fina ut, och vad många du köpte...

Miss Upsey Daisy sa...

Får jag fråga hur många skuggor du har? :)

Fru Choklad sa...

EmmaP: Men det är inte full storlek utan 1/4 tsp eller vad det när är i de där sampleburkarna :) Med frakt kostade den här lilla högen mig inte mer än 230 kr, så mycket godis för liten peng tycker jag. Det ska bli roligt att ge sig i kast med alla skuggor.

Miss UD: Oj du jag får återkomma. Jag har ingen aning, men jag är nog uppe i ett hundratal nu tror jag.... eller är de så många? Ja jo någonting ditåt är det. Ska kolla och återkomma med rätt svar.

J sa...

oooooooo GOTTIS!

Fru Choklad sa...

Hanton: :D Ja jag har fortfarande inte hunnit testa alla. Det är verkligen en härlig känsla att sätta penseln i en ny burk för första gången och se hur skuggan blir!