söndag, januari 10, 2010

Det var rea och jag slog till

Härom dagen när vi var ute i iskylan på en promenad så hittade jag ett par fynd och då måste man ju slå till :) Två par skor för 99 kr paret och sedan två body butters à 85 kr och en duschgele för 50 kr på Body Shops rea. Inte dåligt va? (Skorna är köpta på Belle.)

6 kommentarer:

Miss Upsey Daisy sa...

Jag brukar alltid bunkra upp massor med BS produkter vid rea. Blir säkert ett gäng body butter nu med.

Fru Choklad sa...

Miss UD: Passa på för dom hade faktiskt ganska många olika sorter. Persika är ju sååå ljuvlig.

Spader Madame sa...

Men rea på Bodyshop... Hur länge då? Ska man skicka dit Esset? Vilka vackra skor -säger det igen -vilka vackra skor! Vackra skor åt en vacker jursit! KRAAAAAAM!

Fru Choklad sa...

Spader: Åh tack raring. Nu blir jag ju jättesmickrad här. Ja skor är verkligen en sann nödvändighet. Spelar liksom ingen roll hur många man har. Det är som med skuggor och lack. Det gåååår inte att få för många. Skicka Esset! Helt klart värt det!

linda/bettieli sa...

köpte oxå bodybutters på rean men funderade på utgångsdatumet, de står 2005 under mina två, antagligen förpackningsåret, men hur länge håller de tro?

Fru Choklad sa...

Linda: Jag kollade under mina två och på den ena står det 2006 och under den andra 2008, men jag tror att det är någon trademark grej. Det står att de ska hålla ett år från det att man öppnar dom. (En symbol som nästan all makeup är märkt med nu för tiden. En burk med öppet lock och tidsangivelse i månader.) Ett body butter som jag köpte tidigt i höstas står det 2005under och jag har använt den under hösten och framför allt vintern och den luktar bara gott. (Även när jag nyss sprang ut för att kolla mina burkar och kritiskt luktade i de jag öppnat.)